Dom Soundcloud Playlist

duminică, 2 ianuarie 2011

Aritmie...



     Printre nameti de coli A4, stau si fac bulgari de cuvinte... 
     Aliniez aici...tot ce imi vine in minte.
     Am sa imi fac si cazemata ca sa ma pot apara, in caz ca ataca potera.
     Bulgarii sunt reci, mi-a inghetat mana pe pix...si la cat de rece-i lumea cred ca a inghetat si fluviul Stix.
     Cateva creioane ma indeamna sa stropesc culori pe coli, dar vreau sa fie totul monocrom, fad, sumbru...sa nu mai ascundem rautatea (o femeie urata, grasa, perfida si vulgara), dupa trupul asta suplu.
     Oare oamenii de zapada au facut si ei candva oameni si noi acum ii facem doar ca sa le aducem un omagiu, in memoriam...poate ca nu...de fapt...cine mai stie cine ne-a creat? Sigur ati uitat... Oricum pacat, am cam spart globul asta frumos pictat si perfect modelat ce a cazut din brad pe orbita.
     Lumea-i orbita, merge foarte repede, calca tot in picioare...clar trebuie oprita...

4 comentarii:

  1. Oprita si trezita... recreata si colorata!! Treziti-va si traiti acest labirint ce l-ati creat si se numeste Viata. Taiati spinii ce ii cresteti in drum si puneti apa sperantei si frumusetii. Slabiti RAUTATEA!

    RăspundețiȘtergere
  2. bune erau versurile melodiei "egali din nastere"..."rautatea si trufia or sa cuprinda minti nestiutoare, prea nevinovate si prea slabe inca sa le stea impotriva"...si mai apoi venea si raspunsul lui ombladon "avem puterea de-a trece peste tot raul ce se petrece"...si restul il stiti nu are rost sa scriu mai departe... sunt niste versuri grele dar trist ca sunt si adevarate...si totusi...din ce ne tragem?...sau cine ne-a creat?... asta ramane de vazut si de analizat mai departe... si de fapt nu prea conteaza asta.. conteaza ce vom face noi mai departe...chiar e foarte important pentru voi..care sunt originile noastre?...important e ca suntem aici, vii, in lumea asta si trebuie sa facem ceva...nu doar umbra pamantului...sa facem ceva sa fie bine pentru noi si pentru cei ce vor urma...sau aveti si alta parere???

    RăspundețiȘtergere
  3. lumea nu prea mai vede si aude nimic in ziua de azi, cateodata nu se gandesc nici la ei...

    RăspundețiȘtergere
  4. Lexa: Trist, dar adevarat...oare de ce nu mai vad si nu mai aud nimic? Nu vor asta sau se tem de ceva? Mereu ma intreb, dar nu imi pot raspunde.

    RăspundețiȘtergere